Главная » 2017 » Квітень » 10 » Вербна неділя та храмовий день​

Вербна неділя та храмовий день​

25.04.2024
Автор: Василевский
Комментарии: 0
Просмотров: 794
9 квітня 2017 року в храмі святого Сергія Радонєжського урочисто відзначили свята Входу Господнього до Єрусалима та День народження парафії.
Після Божественної Літургії на вулиці відбувся святковий водосвятний молебень з освяченням верби; після чого всі присутні сфотографувалися на згадку про подію.
На завершення вірних і гостей парафії було помазано "миром" від мощів святителя Миколая Чудотворця, спеціально до свята переданим від паломників.
У слові-вітанні архімандрит Арсеній нагадав не тільки про сам сенс свята Входу Спасителя до Єрусалима, але й про те, що в цей день 4 роки тому в Сергіївській громаді відбулося перше богослужіння, яке щороку відзначається як своєрідний День народження парафії. Після чого гостей було запрошено до храмового обіду, підготовленого силами колективу церкви преподобного Сергія.
Того ж дня настоятеля та вірних приїхали привітати настоятель храму Івана Предтечі протоієрей Геннадій Чередник, клірики тієї ж церкви протоієрей Роман Артюхов і диякон Михаїл Іванов, настоятель храму "Несподівана радість" (що при 6-й дитячій лікарні) протоієрей Тарасій Шаповалов, настоятель храму преподобного Агапіта Печерського (що на вулиці М. Грушевського - колишня Димитрова) протоієрей Миколай Гончаренко та диякон храму Апостола Андрій Первозванного отець Роман Романенко.
Слід зазначити, що попри доволі сильний дощ, Господь змилувався на молитви Своїх вірних, і на час молебню та храмової трапези послав хорошу погоду - ще одне диво, послане молитвами преподобного Сергія!
Сайт парафії


Копирование и использование материалов сайта без предварительного согласования запрещено.

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вхід ]