Главная » 2014 » Лютий » 5 » Благодійний ярмарок фонду "Возлюби ближнього свого" смт. Солоне

Благодійний ярмарок фонду "Возлюби ближнього свого" смт. Солоне

28.04.2024
Автор: Чикун
Комментарии: 0
Просмотров: 1048
Учасники благодійного фонду «Возлюби ближнього свого» смт. Солоне провели благодійний ярмарок рукоділь майстрів району. Для цього правління фонду звернулося до майстрів рукоділь з проханням пожертвувати у фонд декілька своїх речей. Це була акція «Стань благодійником» і в ній взяли участь небайдужі до добрих справ люди, задля допомоги ближньому. Таким чином до фонду надійшло близько 60 виробів. Це вишиті рушники, серветки, ікони, предмети з різьбленого дерева, з петриківським розписом, картини, квіткові ікебани.
Усіх, хто прийшов на ярмарок задля того щоб зробити благородний вчинок, благословив благочинний Солонянського округу, настоятель Свято-Стрітенського храму, протоієрей Іоанн Богатчук.
На благодійному ярмарку побували представники влади, керівники підприємтсв, жителі селища Солоне. Жодний учасник цього заходу не пішов з нього з порожніми руками, кожен придбав річ до душі, і з чистим серцем зробив свій внесок у важливу справу, що служить збереженню здоров’я маленьких мешканців району.
Частина виручених коштів пішла на лікування онкохворого Андрія Каражия та на допомогу у операціях трьом діткам, які чекають своєї черги у лікувальних закладах Дніпропетровської області.


Копирование и использование материалов сайта без предварительного согласования запрещено.

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вхід ]