Гловна » 2012 » Березень » 18 » Секретар Предстоятеля відзначав свій 35-й день народження.

Секретар Предстоятеля відзначав свій 35-й день народження.

04.05.2024
Автор: user
Коментар: 0
Переглядів: 1565


18 березня, вікарій Київської Митрополії, секретар Предстоятеля Української Православної Церкви архієпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр відзначав свій 35-й день народження.

У Хрестопоклонну неділю  архієпископ Олександр звершив Божественну літургію у Спасо-Преображенському храмі на столичному масиві Теремки-2.


Владиці Олександру співслужили  ієрархи Української Православної Церкви: архієпископ Білогородський  Миколай, єпископи — Житомирський і Новоград-Волинський Никодим, Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, Макарівський Іларій, Васильківський Пантелеімон, Городницький Олександр, Дніпродзержинський і Царичанський Володимир, Броварський Феодосій, Шепетівський і Славутський Діонісій,  Обухівський Іон

Після відправи  архієпископ Олександр отримав поздоровлення від Преосвященних владик, духовенства та боголюбивої пастви. Від архіпастирів і духовенства вітальне слово виголосив єпископ Житомирський і Новоград-Волинський Никодим, а від мирян – голова парафіяльної ради храму Ігор Лисов.
У цей день Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир, вітаючи архієпископа Олександра, нагородив його Відзнакою Предстоятеля УПЦ. Нагороду Блаженніший Владика вручив у лікарні, де на даний час проходить реабілітацію


Увага! Копіювання та використання матеріалів сайту без попереднього погодження заборонено.

Коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєсрация | Вхід ]